|
Violent Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Masum bakışlarının ardında sizi paralarım gibi bir edası var Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kedileri seviyorum ama küçüklükten gelme bir olayım olduğu için uzaktan öperek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sözümü bitiriyorum.
Syg, |
Tespitin çok doğru @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] en masum zamanı uyuduğu anlar...Onun haricinde bizi rahat bırakmıyor cin gibi maşallah şuan da o anlardan birisi kıyafetlerimi tırmalayıp duruyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
naptı ki kedişler sana :s benide küçükken tırmalamıştı çok kötü de 40 gün iğne yemiştim hiç korkmamışım ki üzerine gitmişim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Teşekkür ederim Allah razı olsun
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Değil mi çok tatlı , teşekkür ederiz ablasıı