@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum, ara ara yokluyor profilimi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskiden beri sık sık gördüğüm, tanımasamda sıcakkanlı bulduğum kişilerden
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sık girdiğim zamanlardan birinde tanışmıştık, güzel,iyimser
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Hemşeri
Kae : Tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Arada halimi hatrımı sorar, kibardır.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Arada gördüğüm forumdaşlardan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Eskilerden tanıdığım yardımsever,zeki arkadaşlarımdan
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Seni nasıl yorumlasam bilemedim, seni tarif edebileceğim kelimeleri buraya sığdıramam, sen iyiki varsın dediklerimden, sen can, sen dost, sen tanıdığım sır tutabilen nadir insanlardan, sen kocaman güzel bi kalp taşıyan, seni iyiki tanımışım canım