Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Ağustos 2014, 21:02   #8
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: seslenme kodu

off Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
oldu ama sorun benim nickde sanırsam başka nicklerde oluyor benim nickde olmuyor ama op lara sesleniyor ops kanalında bulunan herkeze seslenmesini istiyorum sizlernde uğraştırıyorum hakkınızı helal edin saolun

Öncelikle input event'ı ile text event'ı arasındaki farklı anlayalım. İnput event'ı senin eylemlerine tepki verir. Text event'ı ise senin dışındaki kişilerin eylemlerine tepki verir genellikle. Eğer sen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin vermiş olduğu kodu, kendi mIRC'ine ekleyip !seslen komutunu kullanıyorsan, text event'ı buna tepkisiz kalır.

Bunun dışında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin paylaştığı kodda #istanbulops kanalında bulunan herkese seslenilmesi için;
Bu bölümleri: $nick(#istanbulops,0,o) - $nick(#istanbulops,\n,o)
Bu şekilde değişin: $nick(#istanbulops,0) - $nick(#istanbulops,\n)

Not: Eğer remote çalışmazsa (#istanbulops kanalı çok kalabalık bir kanalsa çalışmayabilir. Sebep: Regex metin limiti.) while yada goto döngüleri kullanılarak herkese seslenilmesi sağlanılabilir. İyi forumlar.

i'm here sometimes

Konu Feragat tarafından (05 Ağustos 2014 Saat 21:03 ) değiştirilmiştir. Sebep: Manik Depresyon

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet