Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ağustos 2014, 12:17   #1646
Rhytia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

1. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: nerden hatırlıcam ben seni
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  2. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: kişiliklidir.severim
  3. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: hayatımın aşkı := cok seviyorum hatun
    Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
  4. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: bi yerlerde yaşadığına dair kanıtlar arıyordum ! buldum sanırım.
  5. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: onun yeri bende cok ayrıdır. kelimeler yetmez anlatmaya.başımın tacı , gözümün bebeği. Bitanesin
  6. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : onu anlatmayada kelimeler yetmez. iyidir.
  7. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+: kayıp ama geçen gün yakaladım sunucuda
  8. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] +: tanıyamadım
  9. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : canım canım
    kelebek kanalımın sahibi.kalp kanalının sahibiyim

10. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : help tutkusu olan hoş bayan

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Pırlantaların en değerlisini içimde taşıyorum o da VİCDANIMDIR.
BizimMekan.com

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver