Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Temmuz 2014, 23:56   #171
S3HZAD3
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hangi Filmi Tavsiye Edersin

Piiz Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
The Purge: Anarchy - Arınma Gecesi: Anarşi

Arınma gecesinin 2. serisi oldukça keyif veren gerilim ve aksiyon. Düşünsenize 24 saat boyunca bütün suçlar serbest, peki ya siz arınmak için kimleri katlederdiniz?

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...],@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Forum oyunda aktif olanların bir kısmını etiketledim.

Ben kimseden arınmazdım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Onlar ne kadar kötü olsa da nefret etsemde onların kötülüğü benim iyiliğimi bin kat daha değerli kılıyor
)

Film izlemek istersen hep demişimdir. Esaretin bedeli her daim izlenir fakat yeni bir film düşünürsen Uyumsuz ve X-Man in yeni filmini söyleyebilirim

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan