Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Temmuz 2014, 02:11   #4
Leuke
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Kontrol kimde?

Belki bir ilişkim olmadığı için bu kadar kesin ve sert düşünüyor olabilirim. En azından çevremdeki arkadaşlara verdiğim tepkiler bu yönde oluyor. Örneklemek gerekirse;

Bugün eve hatun arkadaşım geldi. Bi ara telefon çaldı sessiz olun dedi neyse açtı konuştu hemen kapadı. Kardeşim dedi ki Esra abla niye sessiz oluyoruz ki sesimizi duysa ne olur? Arkadaşım beni yine çıldırtan cevabı verdi. Burada olduğumdan haberi yok habersiz çıktım evden şimdi söylersem kızar dedi.

Ben o sırada sanırım telefona bakıyordum kafamı kaldırıp bi bakışım var sanırım tahmin edersiniz.Annen mi baban mı dedim. En yakın arkadaşınım senin için sehir değiştirmeyi göze alıyorum ve sen daha 1 senelik bile olmayan ilişkin için beni saklıyorsun. Bu kadar kendini alçaltmaya değer mi dedim ve güldüm.

O da kanka nolur kızma bak sevgilin olursa anlarsın dedi.

Bu muhabbeti birileri mutlaka yaşamıştır / hergün birileri tarafından da yaşanmaktadır.

Sevgilim olsada bu anlaşılacak br durum değil. Sevgilin yanında kendini mutlu hissettiğin kişidir huzur bulduğun insandır. Seni sıkan seni kontrol etmek isteyen vs vs örümcek beyinli aptallar değildir. Eğer böyle insnlar varsa hayatınızdan acilen çıkarınız. Ben acaip dolmuşum galiba. Nefret ediyorum bireylerin birbirini kısıtlamalarından.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver