Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14 Temmuz 2014, 16:47   #9
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 13. Cuma Neden Uğursuz Sayılır?

Kitabın içinde farz olan her şeyin yazması gerektiğini kim söyledi ki siz onun kusursuz olduğundan şüphe edip Allah'ın sözü üstüne söz söylüyorsunuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Mesela benim kurduğum ve sizin duyduğunuz bir cümleyi siz inkar etseniz ben size beni yok sayıyorsun demekki derim. Kur'an Allah'ın sözü olduğuna göre ve siz de bunu inkar ettiğinize göre sanırım bundan şüphe edebiliriz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İkinci olarak dinlerin insanların uydurması olduğu konusunda zaten hem fikiriz ki. Dinler diye addedilmiş tüm olgular uydurma. Hak din diye bir şey var o zaten olmalı
inanç dindir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] inandığınız hiçbir şeyin olmadığını söyleyebilir misiniz?

''Anlayın artık şunu, dinler insanların uydurmasından başka birşey değildir. Daha önceki kitaplarda da muhammed'in geleceği, bundan sonra bir din daha (islam) geleceğinin yazılıymış olması söylentisi de bizim müslümanların yalanından, uydurmalarından başka hiçbirşey değildir.'' bu cümlenizden dolayı size dua edeceğimden emin olabilirsiniz; zira ihtiyacınız olacak
Hiçbir şeyi kabul etmeyebilirsiniz ama Allah'ın sözünü hiç kimseye atfetmeyin ve ona yalan demeyin lütfen. Evet insanın insan olması için inancı olmak zorunda değil, ama saygısı olmak zorunda

Bu kadarını ben bile tartışamam. Üzülürüm, hem size hem kendime hem kendi dinime...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet