Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Temmuz 2014, 13:24   #1
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Orada Oruç Tutmak Yasak!

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Doğu Türkistan'da devlet memuru ve öğrencilerin Ramazan ayında oruç tutması geçen yıl olduğu gibi bu yıl Çin tarafından yasaklandı.

Doğu Türkistan'da bu gün oruç yasak, namaz yasak seyahat özgürlüğü olmadığı için pasaport alamadıkları için hacca gitmek yasak. Doğu Türkistan'da vicdan hürriyeti yasak.

Ama bütün bu yasaklamalara rağmen Doğu Türkistan halkı alacakları cezaya yada müeyyidelere rağmen ibadetlerini gizlice yerine getirmekte ve Allah'a olan kulluk ibadetlerini en üst düzeyde yaşamaktalar. Başta Birleşmiş Milletler olmak üzere Avrupa parlamentosu, İslam İş Birliği Örgütü ve uluslararası kuruluşların Doğu Türkistandaki katliamların ve hak ihlallerine, demokrasi, ihlallerine mutlaka kulak vermeleri gerekir ve Çin'e 'Dur' demelerini talep ediyoruz."

Rabbimizin vaadi Hak'tır;

Bismillahirrahmanirrahim

De ki: «Gördün mü kendinizi! Eğer Allah'ın azabı sizlere ansızın veya apaçık gelirse, zalimler olan kavimden başkası mı helâk olur?»

EN'ÂM-47

Allahû Tealâ zalimlere zaman veriyor. Onlar zulümlerini devam ettiriyorlar. Her devirde böyle olmuştur. Sonra bir gün ansızın zulüm biter. Allahû Tealâ zalimleri mutlaka cezalandırır. Ani gelen ölümlerle onların öldüklerini görürsünüz. Zulüm bir gün mutlaka sona erer. Nerede, hangi kavimde kuvvetin sahipleri, o kuvvetlerinin arkasına saklanarak kendilerini hak sahibi zannederlerse, "Madem ki kuvvetli benim, öyleyse hak benim! Adalet de benim elimde, hak da benim elimde." diye düşünen zavallı zalimler, sonunda mutlaka Allahû Tealâ'nın cezasına uğrayacaklardır.

Allahû Tealâ iki türlü ceza oluşturur. Ya ansızın ceza verir ya da göstererek, birer birer verir. Aralarından birilerine ansızın sebepsiz ölümler gelmeye başlar. Ve onlar bundan gerekli dersi almazlarsa Allahû Tealâ afetler göndermeye başlar, sel felâketi, zelzele gibi. Ondan da ders almazlarsa harpler ve başka sebeplerle Allahû Tealâ zalimleri mutlaka cezalandırır. Bütün devirlerde bunlar birer birer oluşmuştur. Her devirde oluşacaktır, bu devirde de oluşacaktır. Allah'ın adaleti işte böyle bir adalettir...

Kaynak: facebook

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet