|
AftieL Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Bebekim profilimden çıkma emi :* seni görünce mutlu oluyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımıyorum ama fotograflarını silmemi istemiş ondan girmiş olsa gerek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] burnuma güzel kokular geliyor Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. şaka bir yana hem fotojenik hem karizmatik bir arkadaş ayrıca tavırları ağır sevdim kendisini @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] forumlada kitaplarını çaldıgımı bilmesine ragmen beni banlamayan kişidr iyiki banlamadın yoksa bu kadar iyi anlaşamazdık şimdi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aslında yeni tanışıyoruz sayılır ama efendi biri Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
MikaiL+ şu sıralar biraz morali bozuk hiç etiket bile yapmim bari Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] elektrik kesintisiyle ilgili bir mesajına tşk etmiştim ondanmı geldi acaba bu arada mesaj iyiydi Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ yıllardır muhabbetimi koparmadığım nadir insanlardan kardeşim arkadaşım dostum ve okey ortim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ tatlı adminciğimiz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tanımıyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar, mesajın yüzünden Miami tatilimi apar topar yarıda bırakarak foruma girmiş buldum kendimi. Birbirinden iyi ama tanımadığım insanların arasında etiketlenmek fena bir duyguymuş, bunu da tattım sayende bro (:
Attığım elektrik kesintisiyle ilgili mesajımı henüz bulamadım, bulunca da bilahare ziyaret edeceğim tekrar bu tag'ı.
Samimi ve düzgün bir arkadaşa bu tür ortamlarda az rastlanıldığı için artık takibimdesin.
Bol teşekkürlü, az cevaplamalı forumlar dilerim.