Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Temmuz 2014, 00:36   #5
Heavenly
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: iyi ki doğdun HeavenLy

Rhytia Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Canım ßenim iyi ki doğdun , nice mutlu senelere. Rabbim hep güzellikler çıkarsın karşına. Yazacak çok şey var aslında ama sen biliyorsun işte . İyi bir arkadaş , iyi bir dostsun. İyi ki tanıdım seni DOSTUM .

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Canım benim bi tanesin sen lafta değil gerçek dostsun iyi ki varsın sende

Lilith Nickli Üyeden Alıntı
Nice mutlu senelere

Teşekkür ederim

Estela Nickli Üyeden Alıntı
nice senelere @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyiki doğdun

Teşekkür ederim Estela

wake the fuck up samurai we have a city to burn..

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver