Cevap: Söyleyemediklerimsin...
Daha mutlu daha umutlu olmak istiyorsanız, söyleyemedikleriniz değil, söyledikleriniz ön planda olması gerekiyor, kafanızdaki soru işaretlerini kaldırmak için bunu yapmalısınız.
Olması gerektiği yerde olması gerektiği gibi söylenememiş, bir tasarı halinde aklın ya da yüreğin bir köşesinde kalmış söyleyemediğiniz sözler var oldukça, vücuttan atılmadığı takdirde kanser yapar insanı. Taşıması en ağır yüktür belkide bu hayatta. Çünkü, söylenmemiş sözler ok gibi batıyor insanın yüreğine. Söyleyemediklerinize üzüleceğinize, söyleyeceklerinizle insanları yüzleştirin.
Dilini değil kalbini lâl yapar. Yüzüne söylemek belkide bir süreden sonra çok geç olabilir. Ben şahsen apaçık şekilde insanın yüzüne iyisini kötüsünü her neyse söylerim. Ne kadar pervasızca gözüksede insanları gerçeklerle yüzleştirmek gerekiyor..
__________________ optima sors homini non esse... |