Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi
Evet evet çok doğru, bunlar gibi yüzlercesi hatta binlercesi hatta hatta milyonlarcası var, din adına çok şey bildiğini sanan ben müslümanım diyen, ama din adına aslında hiç birşey bilmeyenler. internet sayfalarında sağda solda gördüğü şeyleri gelip burada yazarak din adına birşey bildiğini sanan zihniyetler.
ne sorsan, hadisler öyle der, hadislar var derler. Eğer senin dinin cihad saçmalığı ile başkalarını öldürtecek kadar değerliyse; kendinden başla..
Hadisler var herşeyi önceden biliyor ? evet kesinlikle haklısın ; Hangi buluş bulunsa, "aaa, bu kuran'da vardı, kuranda yazıyordu" hep bunu söylerler. Peki kuranda yazıldığı halde bu kadar yüzyıldır kuranda bunu okudukları halde hiçbir şey bulup çıkartamıyorlar, hep bunu gavurlar, yada dinsizler bulup çıkartıyor ve sende o dinsiz dediğin insanların icatlarından yararlanıyor ve faydalanıyorsun o zaman kullanma hiç birini ?
Hayatını dünyada iyilik yapmaya adamış bir hristiyanın, yahudinin, budistin, hindunun ve hatta ateistin sonu islama göre sonsuz işkencedir. Bak ben sana bir insanlık dersi öğreteyim, eğer cennette oturuyor olsaydım ve sırf müslüman olmadığı için milyarlarca insanın cehennemde tarifsizce acılar çektiğini bilseydim ve onlara yardım etmek için elimden bir şey gelmeseydi, işte asıl cehennem bu olurdu benim için.
İslam dininde müslüman olmayan bir kişinin iyilik yapmasının bir anlamı yoktur. İslam iyi insan, kötü insan ayrımı yapmaz. İslam insanları müslüman olanlar ve müslüman olmayanlar olarak ikiye ayırır. Burada Allah, Allah nidalarıyla sevap pointleri mi biriktirdiğini zannediyorsun reklam yaparak ?
Bağnaz bir toplum yaratmanın en bilinen yöntemi öğretmek yerine inandırmaktır. Bütün dinler cahile aynı ölçüde ulvi, siyasetçilere aynı ölçüde kullanışlı, düşünürlere aynı ölçüde gülünç gelir. Dinler kapitalizmin bitmez tükenmez sermayesinden başka hiç birşey değildir...
Din insanın kalbinin içindedir, din insanın kendisidir. Benim dinim ikiye ayrılır, iyi insanlar ve kötü insanlar.
Sen bana din sayesinde atılmış bir adım göster, ben sana geri atılmış yüz adım göstereyim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Türkiye'de 100 bin cami ve bu camilerde görev yapan bir o kadar da din görevlisi var. Devlet bütçesinden din hizmeti için yıllık 2 katrilyon lira para harcanıyor.
Ama bakıyorsunuz, ülkemiz ahlaksızlık, yolsuzluk, sahtekarlık ve dolandırıcılık sıralamasında ilk 10 içerisinde bu işte bir tuhaflık yok mu ? Bu mu dinin güzelliği, bu mu islam ?
İşte sizler, bu yüzden insanları islamdan ve dinlerden soğuttunuz.
dünya güneş sisteminde ufacık bir gezegen, komşu yıldızlar içinde bir futbol topu, samanyolu galaksisinde bir kum tanesi, komşu galaksiler için de bir toz tanesi, galaksiler topluluğu içinde bir atom parçası, gözlemlenebilir evrende ise atomun çekerdiği kadar bile yere sahip değildir. Şu kocaman evrenin sırf insanlar için ve senin dinin için, yok mehdinin, yok deccalın, yok ecüş ile becüsün geleceği için yaratılmış olduğuna inanacak kadar aklı selim değilsin.
daha dünyada yaşamayı beceremeyen zihniyetler, diğer tarafta cenneti kurguluyor. Bu dünyanı cehenneme çeviren siz ve sizin lanet olası düşünceleriniz.
Konunun ana temasının dinlerle hiç bir alakası olmamasına karşın, burada konuyu çarpıtarak şeriata çeviren ve şeriatı öven insanlara hitaben şunu söylüyorum ,
evet hep beraber ne diyoruz! slogan hazır ; huzur şeriatta çünkü öldürülüyorsun ve huzura kavuşuyorsun. |