Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi
Cümlelerinin her birine cevap vermeye kalksam rezil olup yerin dibine girecek haberi yok. Hala boş boş konuşuyor. Allah nurunu tamamlayacak merak etmeyiniz. Hz. Mehdi'yi ve Hz. İsa'yı görecek olan nesil olduğunuzu biliniz. Korku ondan 2 ay evvel gider. Yeryüzünü İslamın sancağı kaplayınca, konuyla şeriatın alakasını o zaman anlarsınız. Siz, musibet olmadan doğruyu göremeyenlerden olmuşsunuz. Abdullah Öcalan, Peygamber efendimizin işaret ettiği 80 deccal süfyandan biridir.
İslamiyetle ilgili söylediğin her cümle ayrı ayrı büyük yanlışlar ve inkarla içeriyor. Tehlikeli sularda yüzüyorsun, dikkatli ol Ocean. Allah'ın nuru ve kudretini okudum yalanlarıyla farklı farklı gösterme. Allah'ın söylediğini insanlar söylemiş gibi gösterme. Allah seni istese 1 saniyede ıslah eder ama konu o değil. Yine de Allah seni ıslah etsin, bir şeyleri vesile kılsın.
Laik sistemin arkasına sığınarak hakaret eden arkadaşa gelince. Atalarımız şeriatla yeryüzüne kaç sene refahiyet ve adalet dağıtarak hükmetmiş bilirsin değil mi? Bilirsin bilirsin. Peki laik düzenin şuanki durumu ne alemde? 100 sene olmadı daha? Laik düzenin dine karşı olmadığı yalanına inanmak demek, en azından cumhuriyet tarihini bilmemek demektir. Estağfurullah, elbette en doğrusunu siz bilirsiniz de Allah'ın dediği altta kalır. Seni cinlerle alakalı bir konuda görmüştüm. Kitap ve sahih kaynaklarla alakasız yalan dolan şeyler söylüyor ve kaynak isteyince "girin google'a araştırın" deyip işin içinden çıkmıştın. Allah dini insanlara indirdi, devlete indirmedi gibi saçma bir mantık olabilir mi hiç? Bunu düşünerek aklını kullanmış oldun öyle mi? Eminim sen de Ocean gibi 4 büyük kitabı okumuşsundur. Bu klasik savunma modeli mutlaka sende de vardır.
Sen biliyorsundur ama ben yine de kulağına su kaçırmak isterim. Hani insana indi dediğin kitaplar var ya. Hele bir bak bakalım o "insanlar" olarak tanımladığın peygamberler, kendilerine inen kitapları devlet rejiminde kullanmışlar mı? Yoksa bir bez ile çevreleyip duvara mı asmışlar?
İşiniz gücünüz hakaret etmek, aşağılamak, karşıt görüşlü herkesi hor görmek değil mi? O savunduğunuz laik düzen yıkılmak üzere, son demlerini yaşıyor. Haberiniz olsun. Sonra hesap günü bizi kimse uyarmadı demeyin. Forumdan bir üye bunu yaptı... |