Cevap: AYM: Öcalan'ın hakkı ihlal edildi
benim rejimim yok, ben hiç bir rejimin kölesi değilim, senin gibi din masallarına inanarak birşeyden medette ummuyorum.
Ben her zaman hak edene hak ettiğinin verilmesi taraftarı bir görüşün destekçisiyim. Öcalan'dan senden daha çok nefret ediyorum merak etme, o adamın asılmasını canı gönülden isteyen birisiyim. Birinin idamını istemek ve şeriat çok farklı şeyler, ancak senin aklın bunu idrak edemez.
atalarımızı senden çok daha iyi de tanıyorum.
Senin şeriat'ı övdüğün ülkelerde, insanlar evlerinde gece uyurken basılıyor, biz cihattayız, burada şeriat kanunları uygulanır bu kadın artık benim karımdır" diyerek, hemen oracıkta kadınlara tecavüz ettikten sonra çıkıp "boş ol" diyerek oradan ayrılıyor ve tüm bunları islam adına şeriat adına yapıyorlar.
Eğer örnekleri ve şeriatı beğeniyorsan şeriatla yönetilen ülkelere gidebilirsin. Türkiye' de ne işin var ?
sen arap alfabesiyle ana avrat küfredilmiş yazı olsa alıp başına koyar ve öpersin. çünkü ne yazdığını bilmezsin. Bana akıldan bahsetme, akılsız başınla Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. zaten şeriatı destekleyen bir insanı, insan diye alıp karşıma konuşmak hata, bu da benim büyüklüğüm olsun.
Allah'ın şeriatı derken o nedir ? Allah'ın şeriatı diye birşey yoktur,
Sen 2 dua biliyorsun, ben 4 büyük kitabı baştan sona büyük bir zevkle ve merakla okumuş ve bitirmiş birisiyim, hiç bir din kitabında şeriat diye birşey yoktur, hiç bir din kitabında şundan dolayı şunu öldür yazmaz.
Bunu şeriat yazar, bunu sizin uyduruk kitaplarınız yazar.
bize iki yuvarlak organ verildi, biri oturmak, diğeri düşünmek için. senin başarın hangisini daha çok kullandığına bağlı, şeriatı öven bir insanın hangi organını kullanabildiği çok açık ve net bir şekilde ortada zaten. |