Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Haziran 2014, 00:14   #7
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: Kadınlar Mı Erkekler Mi Daha Anlaşılmazdır?

İlişkilerin anlaşılmaz hale gelmesinin sebebi bir cinsiyete bağdaştırılmamalı. Çiftler kendileri anlaşmazlığa sürüklemekteler.

Erkekler her yaptıkları işte egemen olmak ister bu mizaçlarından dolayıdır. Eve bırakmak, para ödemek vsvs gibi örnekler ''ben erkeğim, üstlenmem lazım'' düşüncesinden dolayıdır. Genelde sahiplenme duygusu olduğundan bunları yapar erkekler.

Kadınlar daha zarif ve mantıkları ile hareket edeler. Erkekler gibi anlık kararlar vermezler. Bunuda biraz abartıp hep haklı olma, üste çıkma ve dahada anlamsızlaştırıp saçma triplerle süslerler. Buda erkekleri bunaltır. İşin uzamasını sevmezler, haklı haksız aramaktan ziyade orta yolu bulmak isterler. Ama kadınlar haksızda olsalar bir şekilde olayı erkeklerin üstüne yıkmak için yani şunu sen yaptında bunu ben o yüzden yaptım mantığına bürünürler.

Bunlar basit sebepler. Sadece ikili ilişkilerden ziyade, insanlar karşısındaki insanın her ne olursa olsun düşüncesine, hal hareketlerine vb. saygı göstermeyi öğrenir karşısında da bir düşünce yapısı olan birey olduğunu unutmadan sadece kendi düşüncelerini kabul ettirme düşüncesi gütmezse problemler daha aza indirgenecektir.

Karşınızdaki insana önce ''insan'' olduğu için saygı gösterin, sonra gerisi kendiliğinden gelecektir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver