Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2014, 19:54   #116
Nava
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mürekkep lekesi, kağıt kesiği dolu ellerim.

Bir kadın yıkılır. Dibinden kesilmiş tırnaklar, omuzlardan enseye doğru kesilmiş saçlar ve akmış rimeller bile içindeki enkazı anlatamaz.

Niyeyse bu cümle ile başlamak istedim halbuki bu konunun benimle hiç ilgisi yok.
Ben buraya bayadır yazmıyormuşum, şaşırmanın ardından birazcık karalayayım dedim.
Nava bu kadar zaman ne yaptı? sorusuna yanıt olarak, okuyorum yea ben geçti içimden tabi ki.
Denizli'nin Allah cezasını vermiyor tabi. (Denizliler alınmasın.) İçim hiç oradaki kadar sıkılmamıştı sanırım. Denize kenarı olmayan insanları sevemeyeceğim gibi, denize kenarı olmayan şehirleri de sevmiyorum ben. Sıkıldığında, bunaldığında o denize gidilecek. O koku içe çekilecek arkadaş, biz böyle gördük.

Onun dışında, Temel Hukuk dersine de lanetlerimi sunuyorum. Dinlemesi güzel, sınavları kötü. Velhâsıl böyle geldi geçti.
Şu an İzmirdeyim, hoş bulduk İzmir'im. 1 haftadır koşturmakla geçiyor günler, insanın bıcırık bir kardeşi olması güzel şey tabi. Karne almalar, karne hediyeleri, gezmelere götürmeler. Doktor kontrolleri derken, geçirdik günleri. Bugün de tüm günü dışarda koşturmakla geçirdim özetle.

Pazartesi, stajım başlıyor 3 haftalık bir süreç. İlk defa heyecanlıyım niyedir bilmem.
Daha önce staj yaptım, çalıştım, hiç böyle olmamıştı. Artık gittiğimde göreceğim, ne olacak. İyi geçecek 3 hafta olmasını dilerim, olmazsa 3 hafta değil mi? Öyle de böyle de geçer elbet. İzmir'e geldiğimiz için ne yapacağız tabi? Model'in şarkısı gibi; müsadenle bu gece dağılmak istiyorum! olacak. Tabi, önce bizim arkadaşlar toplansın bi.

Bu arada, Derda ismi ne güzel bir isim öyle. Pek sevdim, ileride düşülebilecek bir isim, yalnız nasıl takıntılıysam, beğendiğim isimler; Deniz, Devrim, Devran, Derda.
Napacağuk, işte bunlar hep D.

Velhâsıl kelam, saçmalamayı seviyorum.
İyi ki varsın İzmir, hep var ol.

Mükemmel olmanın endişesinde muhteşem şeyleri kaçırmak istemem.''

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver