Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20 Haziran 2014, 13:46   #1636
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Gerçekten bu kız tam bir deli, deli olduğundan beni seviyor zaten yoksa sevmezdi, ben de onu seviyorum, evet gizli gizli bir şeyler yaşadık ve canımız hâlâ kıymalı börek çekiyor!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun sorumlularından.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Unutulan bu konuyu hortlattığı için benim de yazasımı getiren, minik gözlü ama kocaman yürekli, aynı zamanda da güzel karakterli, eşine benzerine az rastlanır bir adam, hep de mutlu olmalı bence. Olamıyorsa, etmeyenler utansın! Sonra da bu adam niye uzaklara diye yazıp duruyor, demesinler! To far away işte, inadına.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Yıllar önce zedelenen bir yıldızdan sonra, yıldızımız uyuşmaz oldu.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Ankara'dan olduğunu biliyorum, olumlu bir insan gibi duruyor.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Forumun en aktif zamanlarında konuşma fırsatı bulamasak da, sonradan konuştuğumuzda önceden niye konuşmadığımızı anlamadığım-cümleye bak ya-, hep dediğim gibi içi dışı bir, özü sözü de bir, iyi insandır Mehmet.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Ve benim gadınım, sen profilime girmeden önce burada başka biri vardı gadınım, bu kadar gadınımdan sonra anlamış da olabilirsin, iyi ki geldin de yerini aldın yeniden, ahah, sabah sabah çünkü kafam çok güzel. Çok seviliyor, çok seviyor, hem ben seviyorum hem sevmesi gerekenler ve de o mutlu olunca ben de onun kadar mutlu oluyorum, cağnım gadınım. -,-
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] - Bir aralar forum açıp çağırmıştı, sonra kayboldu, yanlış hatırlamıyorsam da evli, mutlu, çocuklu bir abimiz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - En hayırsız davrandığım üyelerden demek istemiyorum ama sitem etmek de haklı bulduğum, kendisini sevdiğim köpeğini kendisi kadar sevdiğim, hem içten hem soğuk, kendi halinde ve de Buzy'nin babası.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ - Forumda en çok gözlerimin aradığı, doğallığı ve içtenliğine sonuna kadar inandığım, ikili muhabbetimiz olmamasına rağmen sadece yazdıklarımızla birbirimizi anladığımızı düşündüğüm, güzelim yağmur tanesi. Keşke eskisi gibi olsa buralar, bazen özleniyormuş çünkü.

not: iyi bari yazasım yoktu da kısa tuttum, olsaydı ne yapacaktınız.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver