Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Haziran 2014, 15:18   #20
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 10 Yıl Öncesindeki IRC Ortamına Dönebilseydik

Melodram Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
IRC neden bitti? Herkes birbiriyle dost oldu, sonra o herkes birbirine kazığı attı, kuyusunu kazdı, yeni kazık atacak insanlar da gelmeyince işler kesatlaştı, piyasa da durgunluk oldu. Talep azaldı, arz düştü, irc eğrisi sola kaydı. Teknoloji ilerledi, sosyal ağlar daha cazip geldi, 10 yıl önce Counter oynarken yanlışlıkla mirc indiren çocuklar evlendi, hayatta bitmeyen ne var ki irc bitmesin? Ha bir kadınlara bakış açısı çok değişmedi ama 10 yıl önce sesini çıkarmayan kadınlar, bugün erkeklerin başını eziyor orası ayrı. Yine işi feminizme bağladım ya bana da pes artık.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Biten irc olsun yeter ki gönüller bir olsun, diyerek Trt FM'dekiler gibi umut dolu bir mesajla sonlandırayım. Bu konuya neden yazdığımı da bilmiyorum.

Aslında sunucu radyoları yayın yaparken TRT çocuk korosundan ezgiler çalmış olsalardı tüm bunlar olmayacaktı!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan