Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16 Haziran 2014, 15:30   #2
YozGatLı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: lightirc özel açma özel kapama özeligi

alphae Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
arkadaslar bu özeligi yapmak istiyorum aplete olmuyor yardimci olurmusuz
hersey tamam butona tikliyorım ozel kapatmiyor..

onclick="OzelKapat('Ozel Mesaj Kapat')">Ozel Mesaj Kapat</button> <button onclick="OzelAc('Ozel Mesaj Ac')">Ozel Mesaj Ac</button>

Buttonlarınızı ekledikten sonra config.js dosyanıza aşagıdaki kodları ekleyiniz.Sorununuz çözülecektir.

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
/* This loop escapes % signs in parameters. You should not change it */ for(var key in params) { params[key] = params[key].toString().replace(/%/g, "%25"); } function OzelKapat(type, nick, ident, realname, channel, host) { if(type == "Özel Mesaj Kapat") { var nick = prompt("Özeli Kapatmak İçin Sadece Tamama Tıkla.", ""); if(nick != null) { sendCommand("/silence +"); } } } function OzelAc(type, nick, ident, realname, channel, host) { if(type == "Özel Mesaj Ac") { var nick = prompt("Özeli Açmak İçin Sadece Tamama Tıkla.", ""); if(nick != null) { sendCommand("/silence -"); } } } function YardımKanalı(type, nick, ident, realname, channel, host) { if(type == "Yardım Kanalına Gir") { var nick = prompt("Yardım Kanalına Girmek için Tamama Tıkla.", ""); if(nick != null) { sendCommand("/join #Help"); } } } params.charset = "utf8_unicode_ci";

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver