Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Haziran 2014, 21:01   #2
maarif küpü
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sınır Tanımayan Bir Din Yarattık Kendimize.

Merhaba halukgta efendi. Bir gün kendi kendime dedim ki, halukgta rumuzlu arkadaşı yıllardır görüp rastlıyorum. Bu adam iyi bir adamdır, Allah için İslama kendi çapında güzel hizmetler veriyor derdim. Hatta madem yıllardır makale yazıp duruyor, be akılsız kafam, zahmet edip de niye bir tanesini okumuyorsun? Nihayet ilk defa bir makaleni okumaya başladım. Okudum ve bitirdim. Ondan sonra hiçbir makaleni okuma nezaketi göstermedim. Tıpkı yukarıdaki makalenin sadece ilk cümlesini okuyup, devamını okumadığım gibi.

Alıntı:
Allah Kur’an ın tümüne iman etmiş görünüp de, hurafe inançlarını yaşamaya devam etmek için, ayetlerin bir kısmının üstünü örten, görmezden gelenlere Kur’an kâfir der.

Buradan sonrasını okumadım, çünkü bir başka yazında aynısını sen yaptın ve sanırım yapmaya devam ediyorsun. Muhtemelen o yazı bu forumda vardır. 4 yada 5 virgül ile bölünmüş bir ayetin ilk cümlesini konu alıp, sonraki cümleleri hiçe sayarak, yetmemiş gibi hiçe saydığın ayetlere insanlar üzerinden küfre gitmişsin. Hani yobaz diye bir kelime var ya, işte yobazlığın hakkını baştan sonra vermişsin ki, o yobazlardan yine Kuran bahsediyor ve azaplarını bildiriyor. Sürekli dini makaleler paylaşıp, uzun yazılarla insanlarını saygısını kazanmış olduğunu görüyorum. İnsanlar, seni sadece sürekli dini işlerle uğraştığın ve uzun uzun makaleler yazma eziyetini benimsediğin için sayıyor. Bu yaptıkların hiç hoşuma gitmiyor ve senden çok şüpheleniyorum. Ülkemizde, 1400 seneden beri varit ve vaki olan, hiçbir fenni keşifle teksip edilememiş bir kitabın değiştirilmesi ve yeniden düzenlenmesi (birilerinin menfaatleri üzerine) için gerek sosyal ağlar yoluyla ve gerekse basın yayın organları aracılığıyla yapılan bir takım çalışmalar var. Sen de yazdıklarınla beraber onlardan biri olduğun şüphesini uyandırıyorsun. Eğer onlardan biriysen, bil ki ülkemizde hala uyumayan birileri var.

Bundan sonra senin yazılarını çok daha farklı bir şekilde takip edeceğim ve hiç böyle uyarılara gerek duymayıp tek bir cümlelik mesaj da yollamayacağım. Eğer ki şüphem farklı boyutlara ulaşırsa, seni daha farklı yollarla takibata alabilirim. Dikkatli olmanı tavsiye eder, Allah'ın ıslahıyla düzelmeni dua ederim.

-

*Site yönetiminin bu şahsı sürekli kontrol etmesini talep ediyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan