Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Haziran 2014, 01:53   #5
Crop
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İF Röportaj: Crop

Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Dilek kardeşimiz efendi ve kendi halinde olan insanlara zararı dokunmayan bir dost, kardeşimdir. Kalbi güzel ve bir o kadar da enteresan şekilde fotoğraf çekişleriyle her daim şaşırtmıştır beni. Mesela en son şu çekmiş olduğu pençe yapmış olduğu resim. Böyle bakınca acaba bu kendisini bir kaplan mı zannediyor demekten iç geçiriyorum. Saf ve Temizdir. Zararı olmaz kimseye. Canım kardeşim benim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Birtane panpası varki ikisi bir araya geldi mi, karşıdan gelen birisinin aynı istikamette yürümesinin sanırsam bir insanın dünyadaki en büyük hatası olur, hele ki o kişide bir ofsayt durum varsa, kendilerini alamazlar o entrika yorumlarından!

Kardeşim benim iyi ki varsın.

Sen var ya.
Bilirsin, fotoğraf çekilme aşığı olduğumu. Okuyunca kocaman gülümsedim, nasıl güzelsin nasıl anlatamam.
Herşeyimi nasıl da biliyorsun, canım benim iyi ki varsın.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver