31 Mayıs 2014, 06:43
|
#12 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: DH-BOT ( Güncel Koruma Botu )
| Alıntı: |
Bu Botu Bende Kullandım Ve Hala Kullanmaktayım Asıl adı SH-BOT`da Botun Nickini Değişip Tekrar Paylaşmakta ki Amaç Nedir ? Herşeyi Geçtim Bari Bi Kaç Özelliği Değişseydin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Sana burda hesap vericek halim yok adamın haberi var zaten kendisi tanıyorum cok yakından onun için fazla şov yabma buralarda .
| Alıntı: |
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Adamın IRC Botlardaki , yaptığı yorumları görmedin sanırım , adam king... ;>
| @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] işin gücün yok benim yorumlarımı okuyon, sayemde okumayı ögrenceksin bu gidişle o zaman , çok acın var bende biliyorum hatıra olarak sende kalsın hepsi : ) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] TURKYILDIZ CODER TEAM mIŞ Sen git kumda oyna : ) buralarda aglama fazla Buralarda birilerinden kod çalıp, yardım alıp ben coderim diyenler daha çok anlıyan anlar : : ) |
| |