Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30 Mayıs 2014, 17:35   #30
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Nar Çiçeği - القط

Merhabalar..
3 haftalık final periyodumun ilk haftasını bugün bitirmiş oluyorum, nasıl mutluyum sanki sınavlarım bitmiş gibi..
Ama nerdeeee...
Daha 3 tanesi bitti 4 tanesi duruyor...
Hele açıköğretim sınavlarına ne demeli araya yine sıkışmış...7-8 haziranda... Bir de tutup onlara çalışacağım. İşim ne çalışacağım tabi öğrenciyiz
Ben yine sınav akşamı özetleri okur girerim yapacak bir şey yok..
Hele normal okulumun sınavlarını bir verem de...
9 haziranda bitiyor sınavlarım...
Vay be bir dönem daha bitecek. Kayseri maceram... Seneye son ha...Seneye okul bitiyor ve mezun oluyorum.. Nasıl duygulandım bugün bizim bir üst dönemin keplerle cübbelerle fotoğraf çekerlerken.. Hatta birisi demesin mi arkadaşım fotoğraflarımızı çeker misin tabi dedim çekerim Rabbim bızlere de hayırlısıyla okullarımızı bitirip göreve başlamayı nasip eder inşallah
Öyle geçti.. Bugün 3. sınavımıda oldum.. Kolay mıydı? Vizeye göre evet kolaylığı vardı da yine zordu hocalar acayip güzel soru hazırlıyor arkadaş.. Çalışsan da takılıyorsun neden bilmiyorum.. Vizesinden 55 almıştım bakalım bu ne olacak.. 50 alsam yeter fazlasında gözüm yok...Olmasın zaten 50 almazsam direkt kalırım 100 alınmaz bu sınavdan arkadaş ya.. Hoca öyle soruyor ki soruları 1 derse girme kaçır.. Aha 15 puanım gitti kafadan... Derse girmessen böyle olur çiçek... Neyse dedim ya 50 alsam yeter. Azla yetinmezsek çoğunu israf ederiz Böyle motive edem kendimi... Erciyes zor... Kastamonuda 55 mi alırdım ben peh 80 den aşağısı olmazdı
Biraz eğitim kalitesi işte...

Onun haricinde iyiyim hamd olsun sınavlarımın bitmesini bekliyorum... Yoruldum yine...
Ne kadar yorulsam da kedi barınağına gitmeyi ihmal etmiyorum...Yavrucaklarım beni bekliyor orada Ah burda evim olsa yurtta kalmasam sahipleneceğim ama malesef..

Severim seniii kediciğimmm

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Şuna bakaar mısınız ya... Kedi çok tatlı ama duruşuna gülmekten öldüm

Bende sınav haftası böyle oluyorum işte

Öyle işte kediler sizi özleceyeğim... İnşallah barınağınızda daha düzgün hale getirilir...

Neyse günlük ben gidiyorum akşam yemeği saatim geldi, hoşcakal... Yine uğrarım...

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan