Cevap: Adana'da Görmeniz Gereken 10 Tarihi Eser
Adana'nın çok eski semtleri var, varoş diye tabir edebileceğimiz. Ama bir yere gidince nereleri gezezceğinizi iyi bilmek gerekiyor, zira o ön yargı herkeste var bir yeri görünce bütün il aynıymış gibi bir hisse kapılabiliyorsunuz. Adana'nın çok harika mekanları da var özellikle akşamları gezebileceğiniz ve gayet de İstanbul'a İzmir'e taş çıkartabilir. Her ilin yerlisini oralı değilseniz yadırgarsınız bu bende de var ve Adanalıları kendime yakın hissedemediğim bir gerçek. Yine de mükemmel illerden biri. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] a katılıyorum tam yerine gitmişsin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. )) @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya da katılıyorum Adana'nın sadece yemek kültürü bile bütün Anadoluya bedel Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'tan da dinlemenizi önerirdim Adana'yı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |