@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Judith'in tüm kitaplarını okudum. Sen benim kitaplığımı görsen dudağın ucuklar ama ben bir kitaba o kadar para vermiyorum, vermem, veremem elim ayağıma dolaşır. cxömbcxn
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konya'da okuyorum su an ve burada rampali diye kocaman bir sahaf var. Daha uygun fiyatlara kitaplar bulabiliyorum. Son güncel kitapları tabiki daha geç buluyorum ya da bulamıyorum. Düşler krallığına bir 17 lira vermiştim, diğerlerini kuzenimden aldım okudum ki zaten bu kitaplara da onun yüzünden bulaştım. Şimdi bölümümle ilgili kitaplara yönelmek istiyorum o yüzden almamaya calısıyorum ama dayanamıyorum tabiğğ. Ephesus yayınlarının kitaplarını cok uyguna alıyorum ve koridor'u. Epsilion ve Pegasus'un da denk geliyor ara ara.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İnan bana diğer kitaplar da çok pahalı ve onların indirimlisini de bulamıyorsun. Özellikle iletişim yayınları almış başını gidiyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:25 -->-> Daha önceki mesaj 21:23 --
Ah bu arada çok yakın bir zamanda D&R'ın internet sitesinde kitaplar 9.90dı ve cok güzel kitaplar vardı ama alamadım. Hala içim yanıyor aklıma gelince. :/