Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2014, 20:54   #11
Feragat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Özelde küfür koruması sorunu

tamerr Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ya kusura bakmayın mirc olayına aşina olmadığım için hatalar yapıyorum. Sunucuda sapık cok uzun cümleli otomatik mesajlar geliyor satırın içinden txt içine belirli kelime yıldız koyarak ve yıldızsız ekledim olmadı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

En basit örnek sunucuya girerken özelime notice olmayan 10 satırlık bilgi mesajı geliyor. Koruma devreye girecekmi diye belirli cümleleri txt ye ekledim. echo uyarı vermedi görmedi yani.

-Sunucuya giriş yaptığında özeline gelen services bot için;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
$iif($regex($nick,/geveze-org|nick1|nick2|nick3/Si), closemsg $nick)

satırını kullanabilirsin ve birden fazla nick i örnekteki gibi ekleyebilirsin. Bu şekilde özeline yazamayacaklardır. Bunun dışında sunucuda test ettim, özeline gelip txt içinde ekli olan kelimeyi kullanan olursa ignore edip mesajları atıyor.

-Kod eğer hiç çalışmadıysa, boş bir remote sayfasına ekleyip deneyebilirsin. mIRC Kodlarının mIRC e eklenmesi hakkında [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da inceleyebilirsin. İyi forumlar.

Koda entegre edilmiş hali:

Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on !*:text:*:?:{ $iif($regex($nick,/geveze-org|nick1|nick2|nick3/Si), closemsg $nick) var %a 1 while %a <= $lines(kufurs.txt) { if ($read(kufurs.txt,%a) isin $1-) { ignore $nick 2 msg $nick Küfürlü konuştuğunuz için, otomatik olarak süresiz ignore edildiniz. echo -s $qt($nick) küfürlü bir cümle kurduğu için, otomatik olarak süresiz ignore edildi. Yazdığı mesaj: $1- closemsg $nick break } inc %a } }

i'm here sometimes

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver