Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Mayıs 2014, 13:59   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Biberli Buğday Çorbası





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

1 su bardağı buğday
Yarım su bardağı nohut
1 tatlı kaşığı un
2 çorba kaşığı tereyağı
1’er tatlı kaşığı kırmızı pulbiber ve nane
1 su bardağı et suyu
6 su bardağı su
Tuz

Pulbiberli Buğday Çorbası Yapılışı

Buğday ve nohudu akşamdan ayrı ayrı ıslatın. Ertesi gün haşlayın. 1 çorba kaşığı tereyağını tencerede eritin ve unu ekleyin. Kısık ateşte 2-3 dakika kavurun. Et suyu ve suyu katıp, kaynayana kadar karıştırın. Buğday, nohut ve tuzu ekleyip, 15 dakika daha kaynatın. Bir tavada erittiğiniz tereyağına nane ve kırmızı pulbiberi ilave edip, çorbanın üzerine gezdirin.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver