|
XcLusive Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
ilk zamanlarda ücretli olarak verdiğim bir bottu, bot + müşterinin serveri ilede ilglenir olmuştum (spamfilter ile ilgili korumalar falan).
her müşterimden bot ile ilgili söz alırım sağolsunlar çoğu sözünü tuttu, bir kişi sunucusunu satıp bot hakkında gerekenleri yeni alan kişiye anlatmayana kadar her şey iyi gidiyordu.
o şahıs web sitem biraz daha hit çeksin arzusuyla dolup taşarken botu zipleyip sitesine koymuş Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. (günlük 1.000 tekil hit alsan ne yazar ki?) neyse bana haberi anında geldi irtibata geç et zart zurt diyene kadar "ağbi 500+ download olmuş sayaçtan baktım" cümlesini gördüğümde tüm hevesim kaçtı...
bu işte böyle berbat bir iş neyse v2 için uğraştım çokta güzel oldu iyide oldu ama hayatın gereksinimleri pc'den uzaklaşmalar vs.. v3 kafamda proje olarak kaldı ve mirc hayatı benim için son buldu. the end of story Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
nova'nında dediği gibi googlede aratınca gayet güzel bulunuyor ama içeriği değiştirilmiş kurduğunuz sunucuya uyum sağlamayabilir vs.. gibi çok sorunla karşılaşabilirsiniz, büyük ihtimallede heves ettiğiniz gibi olmayacak verim alamayacaksınız o yüzden kodlarla haşir neşir birisini bulup sunucunuza göre ayarlatmaya bakın. bu mesajımdan sonrada lütfen pm atmayın ben bıraktım arkadaşlar geride kalanlara bol şans Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Halil abi biraktim diyon hala buralardasin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Guzel bot abi emegine saglik.