|
Darnasus Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhaba,
Aşağıdaki koda ek kanallar eklemek istiyorum. Kodun hangi kisminda degisiklik yapmam gerekiyor. Eklemek istedigim kanallar ; #zurna,#sohbet,#izmir,#türkiye,#ankara#istanbul
<= $nick(#kanal,0) bu kisima ekledim fakat calismadi. PHP Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on *:text:*:#kontrol: { if ($1 == !idlescan) { if ($2 == ON) { if !$3 { msg # Otomatik tarama aktif edildi. Dakika girmediğiniz icin operator IDLE sureleri 30 dakikada bir stabil olarak otomatik kontrol edilecek. | timerscan off | timerscan 0 1800 /idlescan } if $3 && $3 isnum { msg # Otomatik tarama aktif edildi. Operatör IDLE süreleri istediğiniz gibi $3 dakikada bir stabil olarak kontrol edilecek. | timerscan off | timerscan 0 $calc(60*$3) /idlescan } }
if ($2 == OFF) { msg # Otomatik tarama deaktif edildi. | timerscan off } if !$2 { msg # Seçenek belirtmediniz! Kullanım: !idlescan OFF - !idlescan ON - !idlescan ON dakika } } if ($1 == !idlekontrol) { idlescan } }
alias idlescan { var %wanti 1 while %wanti <= $nick(#kanal,0) { if !$istok(nick nick nick nick ,$nick(#kanal,%wanti),32) { .whois $nick(#kanal,%wanti) } inc %wanti } }
raw 319:*: { if $2 !isop #kanal && $2 ison #kanal { msg #kontrol 10 $2 -1 Bulunduğu Kanallar:3 $3- }
|
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias idlescan {
var %lcz 1
var %wanti 1
var %chans #kanal #kanal1 #kanal2
while %lcz <= $numtok(%chans,32) {
var %chan = $gettok(%chans,%lcz,32)
while %wanti <= $nick(%chan,0) {
if !$istok(nick nick nick nick ,$nick(%chan,%wanti),32) { .whois $nick(%chan,%wanti) }
.inc %wanti
}
.inc %lcz
}
}
idlescan aliasini boyle degistir. Denemedim teldeyim.
#kanal #kanal1 yerlerini calisacak yerleri yaz