Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2014, 14:25   #1
Çevrimdışı
Elysian
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Enginarlı İç Bakla





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler


2 su bardağı taze iç bakla
6 adet enginar
2 adet orta boy soğan
Yarım demet dereotu
1 adet limonun suyu
1 çay bardağı zeytinyağı
4-5 su bardağı su
5 adet kesmeşeker, tuz

Enginarlı İç Bakla Yapılışı

SOĞANI piyazlık doğrayın. Dereotunu ince kıyın ve baklalarla birlikte harmanlayın. Enginarları temizleyip yayvan bir tencereye bütün olarak yerleştirin. İçlerine baklalı karışımı paylaştırın. Limon suyunu ve sıvıyağı üzerlerine gezdirin. Suyunu, şeker ve tuzunu da ekleyip ocağa oturtun. Kaynamaya başlayınca ilk 10 dakika harlı ve 40 dakika da kısık ateşte olmak üzere 50 dakika pişirin. Ilındıktan sonra dereotu ile süsleyerek servis yapın.

sofra

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan