Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13 Mayıs 2014, 00:17   #16
NarÇiçeği
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar Melodram

Bal @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a sevgilerimle :*

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

(Nar çiçeğinin hali)

Bu kedicik çok üzgünmüş Melo ablası. Ben sordum hemen, neden böyle bükük durduğunu. Ezile büzüle cevap verdi, kıyamadım. Seni unuttuğu için bu hale gelmiş, kaç gündür içindeki sıkıntı buna da yansımış...Ben de dedim ki üzülme kediciğim, hayat sevdiğin insanlarla, onların varlığını bilmekle güzeldir dedim... Sıkıntı, hüzün, keder hepsi geçer.Yeter ki sevdiğin insanlar senden geçmesin, senin yanından ayrılmasın iyi günde kötü günde her daim yanında olsunlar dedim.İyi demişim değil mi meloşum.
Sonra morali yerine gelince sıkıntısı gitti böyle sarmaş dolaş olduk kedicikle..(Senle olduğumuz gibi)

Kediyle dertleşirken senin bahsin çok geçti meloşum ...Gökyüzünü izlerken uzun uzun konuştuk kediyle (Senle konuştuğumuz gibi)

Bazıları uzakta olsalar bile çok özleniyor ve çok seviliyorlar..Bu dile gelmese de o sevgi ay ışığı gibi yansıyor yüreklere...

Sevgiyle büyüttüğüm sümbülümü sana hediye etmek istiyorum sende hep sevgiyle kal cansuyum...
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bal kadromuzun canbalı...balcanı... Seni çok seviyorum meloşum doğum günün geçmiş olsa da , geçmiş doğum gününü kutlayarak yeni yaşını kutluyorum. Kediciğin söylemiyle seneler geçsede , yaşımızı alıp gitsekte sen gitme hep kal balcanım.
Gideceksekte hadi o zaman... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gel kuzum gidiyoruz bal akşamlara...

Aaa unutmadım müziğimizi de getirdim...

Her günümüz sonhabar değilde ilkbahar tadında olsun meloşum , iyi ki doğdun, iyi ki birbirimizi bulduk
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver