Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Mayıs 2014, 12:57   #8
Hesna
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hic Telefon Sapiginiz Oldu Mu?

BeLa Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Abi finansbanktan bir eleman sürekli arıyordu beni. Sapık değildi ama çok rahatsız ediyodu. Sayılır mı?

yoook... sayilmaz o..
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

**

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seninkide hayret ediciymis hani.

Benimde lise zamanlari... yasi basini almis adamin biri aradi birkez yanlis numara dedim kapadim sonra neymis sesimi begenmis iste goruselimmis agaymis asireti varmis zenginmis vs vs vs... mesaj atip arayip durdu... meskule atiyorum tel kapiyorum yine ayni devam ediyor.... evdekilere soylesem soyleyemiyorum kaldim arada.....
Bir kiz arkadasim vardi erkek gibi sesi ve sert konusmaya sahip. Ona soyledim geldi kaldi bizde gecenin bi vakti aradik cebimden arkadas verdi veristirdi dedi iste ben su asirettenim istersen mekan vereyim gel bigun gor beni...kiz arkadasimi rahatsiz edersen sen gelmezsen bile ben bulurum seni.. deyince sevgili sapigim uc bucuk atti tabi, abi ozur dilerim bilmiyordum bilmiyordum deyip kapadi hemen..O gun oyle kurtulmustum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan