Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Mayıs 2014, 00:22   #13
Melodram
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mutlu yıllar Melodram

Konudan ziyade bir de buraya gelip teşekkür ettikten sonra acaba tek tek yazsam mı duygusu var ki, insanın içini ayrı bir kemiriyor ama zannediyorum ki gerek yok buna, sonuçta teşekkür etmişim yani bir de yazıyla ifade etmeme gerek olmaz, değil mi? Hem yaşlandım ben, yorulurum.
Ama yine de yayında ve yapımda emeği geçen Mügü'me( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ), senelerdir dost bildiğim ve bu seneleri her geçen gün biraz daha katladığım gadınıma( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ), farklı bakış açısıyla yaklaşıp doğarken beni gömen hala yılbaşında milli piyangosuna ne çıktığını haber vermeyen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a, ilginç yorumuyla aslında ilginç olan durumu ifade eden sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'e (o bakıp bakıp çıkanlar, bu kızı sevmiyorum ama konusuna bakayım ne demişler diyenlerdir, bitanedir onlar), ortak olduğumuz ama daha bir adet bile mal satamadığımız ortağıma (@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) ve de son olarak forumun bu kıtlık günlerinde-bu nasıl cümle oldu bilemiyorum- hep uzaktan fikir sahibi olduğum, tanıdıkça da fikir sahibi olduğum kişiyle hiçbir farkı olmadığını, özüyle sözüyle bir olduğunu fark ettiğim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'a ayrı bir teşekkür ederim.
Şimdi diyeceksiniz geriye ne kaldı, sahiden ne kaldı ya, yine tutamadım kendimi.
Güzel dilekleriyle konuyu şenlendiren diğer forumdaşlarıma da teşekkür ederim, her yıl böyle güze dileklerle başlıyoruz bir sayfaya daha ama sonunda o sayfa hep yarım kalıyor.
Bakalım bu yaşımda neler bekliyor beni, hepiniz dilekleriniz gibi güzel günler geçirin.
İyiden iyiye başbakan havasına girdim, bu sizin bildiğiniz başbakan değil ama onunla karıştırmayın beni!
Her neyse, işin özeti şudur, sağ olun ve de var olun!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver