Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28 Nisan 2014, 22:03   #10
Nod
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 96. Haftanın Çok Bilmişi: ''Nod''

Elysian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Papağanlar!

Peki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'ın IF uyeleri ile paylaştığı kupona ne diyorsun, sen olsan oynar mısın Sıkı iddacı olduğunu hepimiz biliyoruz senin

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşimin eline sağlık fakat oynamazdım, buradan onun kuponunu oynayacağım şeklide yazayım :p

Arsenal - Newcastle IY/MS: 1/1
Sassuolo - Juventus IY/MS 0/2 yada 2/2
Celta Vigo - Vallaloid IY/MS 1/1 yada 0/1 veya sadece IY0'da oynayabilirdim

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:03 -->-> Daha önceki mesaj 21:56 --

Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yaşınız: 23
Hobileriniz: Masa tenisi, film izlemek, gezmek ve bilgisayar oyunları diyebilirim.
Fobileriniz: Kesinlikle tüm böcek ailesi.
Nerelisiniz: Aslen Afyonluyum fakat aileden gelen bir şey. Doğma büyüme Antalyadayım.
Okul yada iş durumunuz : Üniversite öğrencisiyim.
İF NasıL BuLdunuz? : 2008 yılında sunucu tanıtımı yapmak için girip kayıt olmuştum. O zamandan buyana takılıyorum.
İF'de En Çok Dikkatinizi Çeken kişi: Şuanlık öyle birisi yok.
İF İçerisinde En çok takıLdığınız Katagori nedir ?: Forum oyunları sanırım
İF'de En Çok kimin Konularını Takip ediyorsunuz: @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Hayatta asla unutmam dediğin bir olay var mı?: Hayatta asla unutmam dediğim bir çok olay var. Onlarda bende kalsın.
Gündemi takip edermisin?: Devamlı olmasada takip etmeye çalışıyorum.
Hayat bir yap-boz tahtası olsa hangi parçası olurdun?: O bir türlü bulunamayan parça olurdum sanırım.
Sıkıldığında ne yaparsın?: Sıkılırsam genellikle kulaklığımı takar sokağa atarım kendimi.
En sevdiğin yazar-sanatçı kimdir?: En sevdiğim olanı yok aslında.
En sevdiğin renk ve aşk hangi renktir sana göre?: En sevdiğim renk mavi, Aşk bana göre Siyah.
Görmek istediğin şehir ya da ülke hangisi/hangileri?: Şehir olarak İstanbula gitmedim hiç, gitmek isterim.
Yanından hiç ayırmadığın, uğurum dediğin bişey var mı?: Yok.
Sizi anlatan bir söz varsa bizimle paylaşırmısınız?: Hayatta yaşadığı anı değil, geleceği düşünen biriyim sanırım. Kendimi böyle tek sözle ifade edemiyorum. Bir çok şey söylenebilir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver