Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27 Nisan 2014, 20:29   #3
Nod
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 96. Haftanın Çok Bilmişi: ''Nod''

Elysian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İlk soruları da ben sormuş olayım sayın çok bilmiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1) Sizi tanımayan IF üyeleri için kendinizi biraz tanıtır mısınız?

2) Son nefesinizde de IRCHelp mi diyeceksiniz acaba?

3) Mezun olduğunda kaç yaşında olacaksınız, herkes duysun ki okumanın yaşı olmadığını öğrensin.

4) Ne olacak bu Beşiktaş'ın hali?

5) IF'te eksikliğini duyduğunuz her hangi bir konu ya da alt forum var mıdır?

Sormuş ol bakalım

1- Tanıtırım tabi ismim Adil Arda Akpınar, 23 yaşındayım, Afyon Kocatepe üniversitesi istatistik 2. sınıf öğrencisiyim. Kendim hakkında en net söyleyebileceğim şey, sinirli oluşum sanırım

-

2- Bana kalsa ilk nefeste bırakıcam da, beni bırakmıyorlar Yani elbette ki çok güzel zamanlar geçirdik/geçiriyoruz fakat artık yavaş yavaş IRC dönemi kapanmaya meyil verdi. Elbette ki hiç kapanmayacaktır fakat, rağbet gösteremiyoruz artık

-

3- Şimdi bu soruyu sanıyorum ki bana özel sordun Mezun olduğumda 25 yaşında olacağım. Tabi uzatmadan bitirebilirsek. Hala genç, dinç ve yakışıklı oluyorum yani

-

4- Her şey bitse Beşiktaş bitmez. Holigan insanlarız biz, bu sene olmadı ama seneye şampiyonuz. ÖLENE KADAR!

-

5- Aslında ben pek öyle forumlarla ilgilenmiyorum. Göz gezdiriyorum öyle, sadece ara ara forum oyunlarına katılıyorum o kadar. Bir eksik yok gibi

Umarım cevaplarım net olmuştur sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :p

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver