Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2014, 22:35   #17
IRC-Dancer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRC Neden Popülerliğini Kaybetti ?

Liseliler bilmez
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu anlattığını boşuna kendini yormuşsun.

Senin 1997 yılında , cd değil disket vardı , oyun denilince online oyunlar değil , mahalle maçları , saklanmaçları vardı.

Evet Sanal denilince , (m)IRC aklımıza gelirdi , sana o dönem yakın kurulan sunucular bu zamana kadar böyle bi makale yazdıklarını okumadım.Ve anlaşılan şu ki ;

Senin geri dönme ( gelme ) dediğinde , isminin tanılmaması , bir hoş görü olmaması , bir ilgi görememen seni kırmıs veya beklediğin bir ümit karşılayamadığını umut ediyorum.

IRC'yi türkiyeye biz tanıttık demişsin , bu bizlere hakaret sayıyorum.
Sen O zurna.com ismini bizlerin sayesinde ismi büyüttün.

Senin o ödenemde kullanıcılar cahil op sop olmak için sınavdan gecen bir nesli şuanki nesille bir tutmaya calısıyorsun.
Suan o senin cahil neslin artık yok.Hatta Oper eklemeyi bilmeyen kişi yok , artık düşün ne kadar geriden geliyorsun.

Paralı olup olmama olayıda aklıma takılmadı değil ;
Söyle var sayalım : suanki sunucun : 2 bin kişilik ve sanmıyorum ki , suan benim gibi gelip ben bu kadar zamandır ırc geçmişine sahibim yonetımınızde yer almak istiyorum denildiğinde , senin diyeceğin 3 şık var ;
- biraz takıl olabilir.
- günde su kadar içerik eklersen operden başlar durumuna göre yükselirsin.
- Yönetim alımı bizde paralı , şu kadardan başlar su kadarda sonlandırır hangisi uygunsa haber verirsiniz.
Sanmıyorum yani direk oper pass ver diyeceğini , bu yüzden emeği katman hoş olmamış.
Ve suanki ön savunmanda su sekıl olur ; Bu kadar kullanıcıya host gorusun olcak yetkılerın acık olcak , ve şeklin olcak , bunun karşılıgı yaptıgın veya verdığın paradır.

Bu Konu aslında gunlerce süre bilir.Ama diyeceğim şu ki , Sen Turk telekomdan hat almakla suan elini sallasan shellciye carpcak bi dönemdesin , 10 tl ye kurulum yapılıyor.

Kimleri karşına aldığını unutma.

Saygılarımla . . .

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan