Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Nisan 2014, 04:21   #13
xwerswoodx
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İRC Neden Popülerliğini Kaybetti ?

Zurna.Com'un sahibiyim diyorsun, Zurna.Net den yakınıyorsun, anlamadım ki ben, sanki süt sipariş edip çayıma şeker katma demek gibi bir şey oldu bu...

Ben bu işin parayla yapılmasından şikayet etmem ama para verdi diyede net adminden daha yetkili olan kanal sahipleri var, sırf göz yummak için bu kadarda ezilmeye gerek yok diye düşünüyorum. Sonuçta baktığımızda Facebook bile artık arkadaşın olmayan kişiye mesaj gönderdiğinde gelen kutusuna gitmesi için para istiyorken bence bu kadar ücretsiz bir yerde böyle şeylerin olması da çok normal.

Şimdi emek veriyoruz ircyi sevdirmeye çalışıyoruz diyorlar diye şikayet etmişsinde, adam sunucusuna 300-400 kişiyi getirebiliyorsa, bu adam bu emeği vermiş, bu adam gerçekten insanları ircyi sevdirmek için çalışmıştır. Senin için başarının ne olduğunu bilmek zor, zurna nette kaç kişi var yada yok bilemem, ama bir kişi kendi sunucusuna 10 kişi bile getiriyorsa bu emektir, çabadır ve saygı duyulması gerekir.

Ancak senin yazını okuduğumda tek gördüğüm şey Zurna.Com u ben açtım, insanlara ircyi ben sevdirdim, ben en iyiyim, beni takdir edin, benle röportaj yapın vb. dışında hiç bir şey yok konuşmanda. Madem insanlara bu kadar ircyi sevdirdin, o zaman zurna.com u aç bugün o seven insanlar tekrar gelecektir.

Ilk açılan sunucuda dal.net miydi, o zaman bütün sunucuları kapatıp oraya gidelim, çünkü ircyi tanıtan sunucuda oydu, bütün emeği o vermiştir bu mantıkla?

Herkes kendi başarılarını rahatlıkla söyleyebilir, bu yüzden; ben yaptım demek başarı değil, ben yapamadım demek başarıdır.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan