@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun zamandır tanıdığım temiz dost denilen dostlardan ..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ne kadar kızsak kavga etsek de, ''arap'' dedik mi mevzu biter dedigim adam!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : IF kullanıcısı olarak tanıyorum ..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun zamandır dostluğum olan, nezaman burak şuna baksana diyip yardım aldığım sağolsun kırmadan dostluğunu esirgemeyen ve halen görüştüğüm bir insan..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : nick olarak tanıdığım biri ..
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ..
@
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hakkında yorum yapmaya gerek yok yorumsuz bir adana'li
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : uzun zamandır görüşmesekde dostluğun bağından gelen merak ile uzun zamandır noldu nasıl oldu nerde dediklerimizden