Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Nisan 2014, 12:48   #1622
Redworm
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun zamandır tanıdığım temiz dost denilen dostlardan ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ne kadar kızsak kavga etsek de, ''arap'' dedik mi mevzu biter dedigim adam!
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : IF kullanıcısı olarak tanıyorum ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Uzun zamandır dostluğum olan, nezaman burak şuna baksana diyip yardım aldığım sağolsun kırmadan dostluğunu esirgemeyen ve halen görüştüğüm bir insan..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : nick olarak tanıdığım biri ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : tanımıyorum ..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : hakkında yorum yapmaya gerek yok yorumsuz bir adana'li
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : uzun zamandır görüşmesekde dostluğun bağından gelen merak ile uzun zamandır noldu nasıl oldu nerde dediklerimizden

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat