Cevap: Röportaj : ahnberg (DAL.net)
Umut güzel bir iş başarmışsın ama sorulması gereken çok soru vardı emeğine sağlık teşekkürler.. 96-2000 li yılları arası IRC e başlıyanların yeridir DALnet herkesin ilk göz ağrı benimde öyleydi.. Günümüz teknolojisi şuan IRC i nasıl yediyse o dönemde DALnet yönetiminin yaptığı hatâlarda Türkleri sunucudan soğuttu.. Yönetim olarak geçmişte dalnet e yapılan saldırılardan dolayı katı bir sistemleri var ve hala devam ediyor. Türkiye'den girişler kapalı diye biliyorum.. 2002 yılında #kelebek kanalını reglediğimiz zaman dalneti aşırı ddos saldırısı vardı nitekim kelebek script le giren kullanıcıları clone olarak tespit edip güzelim kanalımı kapattılar ve hala kapalı.. Anlık 300 kişinin girdiği bir kanaldı. DALnet te kanal sahibi olmak demek şuanda büyük bir server I'n sahibi olmak gibi birşey.
DALnet i özledim...
__________________ instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |