|
Teknikshell Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
IGS-Proxy botu 2011 den beri benim tarafımdan 0'dan kodlanan socket koruma botudur. Açılımı IGS(IRC Giriş System) olarak Redworm tarafından adlandırılmışdır. Kısaca özellikleri siz sunucuda yokken bile saldırı oldugunda 1 dakikalıgına bütün korumalar(proxy, random, clone, agresif) açılır ve önceden giren proxy'ler sunucudan atılır.. Belirli 10 siteden 3 saat'de bir toplam 10'bine yakın bazen 10 bin'i geçkin proxy çekerek proxy listesini günceller.
Random koruması CoCoRiCo(ümüt) abi tarafından yapılan güzel bir mantıkla yapılmıştır ve yanlış nick atma yüzdesi %1 (gtdfd) gibi ident kullananlar..
Şuan hiç bir yere kurmadım ama denemek istiyen olursa irc.mircscripting.net (sade unreal) oraya kurup deneyebilirsiniz..
|
Ayrıca botun içerigi degişerek
0 ban atma olanagını göze aldık
proxy olarak algılanan kişilere web üzerininden auth kod sorulanarak bot olup olmadıgını anlıyoruz ve kanallara join ettiriyoruz, kodu 3 kere yanlış giren kişiler sunucudan belli bir süre uzaklaştırılıp kod siliniyor ve user atma oranı
%0 Tabi buda
CoCoRiCo hocamın mantıgı..
Şuan geliştirilmekte bitti sayılır bazı bug'larını gördükce düzeltiyorum(z)..