22 Mart 2014, 17:59
|
#19 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Twitter'ı Kapatma Geyikleri Aldı Yürüdü!
Senin veya sizin hatta milyonları sevdiği bir şeyi sevmek zorundamıyım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...].
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ne iktidar yanlıları nede iktidar karşıtları umrumda değil. Ben olaya nötr bakıyorum siz taraflı.,
Ben iktidarı savunuyorsan sende siyasi görüşünü savun !
Ben sizi savunuyorsunuz diye suçluyorsam sende beni yandaşsın diye suçla
Fikir özgürlüğü fikirr özgürlüğü. Ne zaman siyasi görüşünüzle çatışsa söylenen bir söz
illaki yandaşmı olunuyor.
Bunların dışında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] zaten anlatmış bende anlattım. Twitter yetkilileri eğerki devletin yasadışı
propaganda veya paylaşım yapan kişilere yönelik yaptığı suç duyurusunda işbirliği yapsaydı
Şuanda bu seviyeye gelinmezdi. Yine @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bahsetmiş bende bahsettim Twitter hukuki
mücadele değil hukuku kabullenmeye çalışıyor. Eğer ki kapatılmasa bunun önüne geçilemezdi.
Twitter kullanmam pek. Kapandı çokta umrumda değil. Açılsın gene umrumda değil.
Ama şurda fikirlerinizi paylaşırken ortamın sanal insanların gerçek olduğunu unutmayın.
Tahammülsüzlük etmeyin. Ne geldiyse başımıza ondan geldi zaten. Hep bu ayrımcılıktan
Eskiden alevi,sünni,solcu,sağcı,müslüman,kürt,laz,cerkes,t atar,yahudi,mecusi hepsi bir arada yaşıyo
Hiçte sorun olmuyodu. Ne zaman tahammülsüzlük oldu bunlar oldu. |
| |