|
Shadow Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
işte tam da verdiğin örnekle ilişkilendirilebilecek bir konu bu. forumda suç işleyen birini banlamak yerine, forumu kapatmaları daha mı uygun olur yani? biz ceza verilmesin demiyoruz ki? yasakla kardeşim url'yi, site sahibini de bilgilendir içeriği kaldırsın. aksi durumda sitenin tamamına yaptırım uygula.
twitter'ın kapatılmasıyla ilgili suç duyurusu için yargıya gidiliyor, yargı ben yasaklamadım ki diyor. kim yasakladı peki? idare... böyle bir hak var mı? sadece tiran ya da diktatörsen.
olay vergi meselesiyse, kusura bakmayın ama twitter 8 senedir aktif, yani 1 senelik bir site değil. daha önce neden yasaklanmadı? şimdi mi akıllara geliyor vergi vermediği? yoksa bizim bilmediğimiz bir kanun var da bu tip şirketlere 8-10 sene müsamaha mı gösteriliyor? boş muhalaefeti bırakalım.
|
Sevgili dostum , Neden anlamak istiyorsun ? Yukarıda verdiğim örneği kabul ediyorsun. Defaatle Bu site yöneticilerine uyarı yapılmış Daha yeni lütfetmişler bir avukatlık bürosu ile anlaşmışlar ve haklarını savunacaklarmış. Ticari bi meseleyi siyasi alana çekmekte komik doğrusu.