dostum bence sen siyasetten söz etme, adamlar zaten en büyük terörist uzakta aramana gerek yok zaten içimizde, adı uluslararası terör listelerinde geçen en büyük terörist olarak nitelendirilen el Kadı’nın Türkiye’ye girmesi yasakken, defalarca ülkeye giriş yaptığı ve Bilal Erdoğan'la otel lobisinde buluştuğu hepimiz gördük, Yasin El Kadı'ya eşlik eden Başbakanlık korumalarını gördük, hepsini gördük bunları
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ama tabi herşeyde olduğu gibi bunlarda montaj, bu da dublaj değil mi ?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Doğru bu adamların yaptığı illegal olan herşey montaj zaten.
Güzel kardeşim inan canı gönülden ve tamamen samimiyetimle, içtenlikle konuşuyorum, ben bir akp'li olsam ve akp'yi desteklesem şuan konuşmaktan ve bu adamları desteklemekten insanlık namına utanırım, bunca insanın vebali var sen de bunları destekleyerek bunların koltukta kalmasını sağlayarak, bunca insanın hakkına sen de tecavüz ediyorsun.
Gerçekten üzülüyorum, nasıl bu kadar kör olabiliyorsunuz aklım ermiyor, nasıl bu kadar beyinleriniz yıkanmış inanamıyorum. Herkesin görüşüne saygı da duyuyorum.
Umarım doğru yolu bulursunuz.