a paylaşımı için teşekkür ederim. Biraz renk katması açısından bende ilk yaptığım halini biraz düzenledim.
Kodu 1 yılı aşkın süre önce düzenlemiştim. Kodda pek çok gereksiz bölüm (ve ufak tefek mantık hataları) vardı. Yeniden güncelledim ve daha kısa hale getirdim. Kod şuan hemen hemen aynı işlevi yerine getiriyor. Fakat siteyi ve kodu incelerken bir şey daha dikkatimi çekti. Bazı iller arası mesafe sorgusuna yanıt vermiyor.
Böyle bir durumda, illeri ters şekilde yazdığınızda yanıt alabiliyorsunuz.
Kod, geliştirilebilir veya daha farklı yollarla da yazılabilir. (Belki daha kısa da yapılabilir veya üstte belirttiğim hata giderilebilir.) Uğraşmak isteyen düzenleyebilir. Lütfen saçma sapan yorumlardan kaçınalım.
Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l hesap sockclose yolbul | sockopen yolbul
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
80
on *:sockopen:yolbul:var %_ sockwrite -n $sockname | %_ GET / $+ %m $+ / HTTP/1.1 | %_ host:
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
on *:sockread:yolbul:var %yolbul | sockread %yolbul | if $regex(%yolbul,/<strong>.+<\/strong><\/font>.*/Sg) { msg %p $replace($regsubex(%yolbul,/\x3C.+\x3E/gUS,), Kaç Km?, Mesafe:, Kaç Saat?, Zaman:) }
on *:input:#:{ if $regex($1-,/^[.!]km\s+\S+\s+\S+$/Si) { set %p # | set -e %m $replacecs($lower($2),ı,i,ğ,g,ç,c,ö,o,ü,u,ş,s,Ü,u,Ö,o,Ğ,g,Ç, $&
c,I,i,İ,i,Ş,s) $+ _ $+ $replacecs($lower($3),ı,i,ğ,g,ç,c,ö,o,ü,u,ş,s,Ü,u,Ö,o,Ğ,g,Ç,c,I,i,İ,i,Ş,s) | hesap } }