|
Med Cezir Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Daha önce benzer atama konularında yardımcı olmuştuk, onlardan yola çıkarak birşeyler yapabilirsin bence.
Aynı kodları tekrar yazmak yerine daha farklı ve basit bir şekilde alternatif olarak son atanan nicki muaf tutmak yolu ilede bu şekilde birşey yapılabilir. Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! on !*:join:#kanal: { .timer 1 1 kontrolet $nick $chan }
alias -l kontrolet {
if $1 isreg $2 { var %\/ = 1 | while ($nick(#kanal,%\/,@)) { if !$istok(Muaf1 Muaf2 Muaf3 Muaf4 ,$v1,32) && %ata:nick != $v1 { set %:ops $addtok($nick(#kanal,%\/,@),%:ops,32) } | inc %\/ }
if $gettok(%:ops,0,32) > 0 { set %ata:nick $gettok(%:ops,$rand(1,$token(%:ops,0,32)),32) | msg #kanal $1 rumuzu [ $2 ] kanalında yardım bekliyor. Atanan görevli: %ata:nick }
else { msg #kanal $1 Şuanda Sizinle İlgilenilemeyecek! Daha Sonra Geliniz. | $+(.,timer,$1,$2) 1 10 kick $2 $1 Kanalda Beklemek Yasaktır! }
unset %:ops
}
}
on *:part:#kanal:if $timer($+($nick,$chan)) { $+(.,timer,$nick,$chan) off }
on *:kick:#kanal:if $timer($+($knick,$chan)) { $+(.,timer,$knick,$chan) off } |
Selam arkadaşlar Sistemi sorunsuz kullanıyorum hiç bir problemim yok ama yanlız ben burda atanan nicki Sadece op deilde #help kanalında bulunan founder sop op helfop yetkilileri taplamak istiyorum ben bu kodu biraz kendimce geliştirmeye calıstım fakat bir eklenti istiyorum
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> HeLp KanaLı Saat : 03:21:23 Tarih : [ 13/03/2014 ] İtibariyLe Toplamda 38 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi.
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> ......
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> #Help KanaLinda UguR Nickli kullaniciya OxiR Yardim vermektedir. Baska bir HeLper müdahale etmesin.
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> ......
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> UguR Rumuzu #help Kanalın'da Yardım Bekliyor. Atanan Görevli: OxiR
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> Atanan HeLper Meşkul ise Helper Görevlileri IRCd/Services (NickServ/ChanServ/MemoServ) Hakkında Yardımcı Olabilir
bu sekilde kullanıyorum ama bunu
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> UguR Rumuzu #help Kanalın'da Yardım Bekliyor. Atanan Görevli: OxiR
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> Atanan HeLper Meşkul ise Helper Görevlileri IRCd/Services (NickServ/ChanServ/MemoServ) Hakkında Yardımcı Olabilir
bu kısmını bu şekilde olmasını istiyorum
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> UguR Rumuzu #help Kanalın'da Yardım Bekliyor. Atanan Görevli: Nick1 Atanan HeLper Meşkul ise Nick2 Helper Görevlisi Yardımcı Olabilir.
[UguR] 03:21 <HelpDepartman>
[UguR] 03:21 <HelpDepartman> UguR Nick'ine Voice Vererek Yardım Veren Helperimiz Oxir
İstedigim kod bu sekilde calışmalı : [UguR] 06:07 <HelpDepartman> HeLp KanaLı Saat : 06:07:56 Tarih : [ 13/03/2014 ] İtibariyLe Toplamda 40 Kişi Tarafından Ziyaret Edildi.
[UguR] 06:07 <HelpDepartman> ......
[UguR] 06:07 <HelpDepartman> #Help KanaLinda UguR Nickli kullaniciya OxiR Yardim vermektedir. Baska bir HeLper müdahale etmesin.
[UguR] 06:07 <HelpDepartman> ......
[UguR] 06:07 <HelpDepartman> UguR Rumuzu #help Kanalın'da Yardım Bekliyor. Atanan Görevli: OxiR
[UguR] 06:08 <HelpDepartman> ......
[UguR] 06:08 <HelpDepartman> Atanan Görevli: OxiR Atanan HeLper Meşkul ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Helper Görevlisi Yardımcı Olabilir. [UguR] 06:08 <HelpDepartman> ......
[UguR] 06:08 <HelpDepartman> UguR Nick'ine Voice Vererek Yardım Veren Helperimiz Oxir
bu sekilde yapmanız mümkünmüdür