Evet dediginiz gibi karsilayacak ve eger biri sizden once davnmissa Kacirdin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. yazacak.
--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:43 -->-> Daha önceki mesaj 20:39 --
|
IRC-Dancer Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Dövseydin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. hitap şeklin ne kadar hoş.
Ozaman senin gibi davranım bende ; Kod: Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın! if ($regex($wildsite,/(helper|Dj.|Aop|Sop|Founder|IRCop|Server|Services|Koordinator|HelpManager|NetworkAdmin|Security|Discovery)/i)) { halt }
if $nick isop $chan { halt }
if $nick ishop $chan { halt } Bunu yazmak istemedim ;
Saten Diğer helper arkadaşlara haksızlık yaparak , ön planta tutmayı istiyorsun kendini.
En azından bu sadece , (Cycle ) yapan kişileri , takip etmen amacında bunu belirttim.
|
Hayir, benim soylemek istedigim isreg kullanimini diger isop vs kullanimlarina tercih etmeniz degil, o sekilde de yapilabilir fakat dedigim gibi orada isreg i olumsuz kullanmissiniz dolayisiyla oplarda uyari verir, normal userlerde degil.