Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Mart 2014, 19:58   #1
dreamy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Akıllı telefonlar hakkında..

Merhabalar.

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam üzgünüm hangi kategori altına açacağım konusunda bir fikrim olmadı moderatör arkadaşlar daha sonra ilgilenir diye düşünüyorum. Bu başlığı açmamdaki sebep; kendime telefon almak isteyip, hangi marka/model alacağım konusunda bir karara varamamam ve sizlerden yardım istememdir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Samsung ve Lg markalar arasında gidip geliyordum ama olumsuz yönlerini duyunca iyice kafam bulandı, internetten özelliklerini okudum, kullanan çevreme sordum, sözlüklerden açıp okudum yetmedi teknosa'ya gittim hem turuncu indirimlerden yararlanırım diye düşündüm görevlilere sordum yine bir fikir sahibi olamadım açıkçası.
Fotoğraf ve video özelliğini çok kullandığım için mp seviyeleri iyi düzeyde olmasını, telefonun çok hızlı olmasını akıp gitmesini, pil ömrünün uzun olmasını ve kullanışının rahat olmasını istiyorum. Verebileceğim fiyat ise 1000-1500 TL arası. (İphone hariç)

Varsa bildiğiniz, kullandığınız, çevrenizde kullanan gördüğünüz yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver