Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06 Mart 2014, 19:01   #1616
ZindaN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (-1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaç senemiz beraber geçirdiğim güzel insan, seviliyorsun
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Aramız, kötü Olsada, Sevdiğim kaç yıldır beraber takıldığım real dostum.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bahtiyarl'a cok günlerimiz geçti
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
seviliyorsan asker
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] En sevdiğim kardeşlerimden biri
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] volkan Abimin yeri bir başka

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] O benim hacım

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaç senedir tanışıyoruz, Muhabbetimiz arada sırada

Radius Eski dostum

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Birgün görüsürüz be moruk

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kötü gün dostu

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Neydi o günler

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyi bir hoca

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver