Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05 Mart 2014, 21:36   #1612
Bora
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@ѕтяαηgєя+ Forumda ki en eski hukukum olan dostlarımdan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Üniversite okurken 4 yıl önce aynı evi paylaşıyorduk emre ile ;o
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eskiden daha sık sohbet ettiğim kardeşlerimden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Toprağım iyidir sevilir, sayılır.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımadığım üyelerden.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Mehmetciğim can dostum, yardım sever, yüreği güzel insan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür eskisi gibi online değilim kusura bakma görüşemiyoruz epeydir. Sevdiğim dostlardan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostlardandır..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : tanesi yağmur damlası kadar kücük, yüreği dünyalar kadar büyük. insancıldır yagmur.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Gökmencim özleniyorsun kadim dostum benim. Eskiler ne günlerdi değil mi?
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver