05 Mart 2014, 21:36
|
#1612 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
@ѕтяαηgєя+ Forumda ki en eski hukukum olan dostlarımdan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Üniversite okurken 4 yıl önce aynı evi paylaşıyorduk emre ile ;o @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Eskiden daha sık sohbet ettiğim kardeşlerimden. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ Toprağım iyidir sevilir, sayılır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımadığım üyelerden. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Mehmetciğim can dostum, yardım sever, yüreği güzel insan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Müdür eskisi gibi online değilim kusura bakma görüşemiyoruz epeydir. Sevdiğim dostlardan. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Dostlardandır.. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : tanesi yağmur damlası kadar kücük, yüreği dünyalar kadar büyük. insancıldır yagmur. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ : Gökmencim özleniyorsun kadim dostum benim. Eskiler ne günlerdi değil mi? Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |