02 Mart 2014, 20:35
|
#4 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Antep Usulü Kuru Patlıcan ve Biber Tarifi (Resimli)
| Supervisor Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Antep usulü değil bu. Dolmada sıvı yağ kullanılır genelde. Katı yağlar kullanılmaz. Kullanan kimseyi görmedim. İkincisi, dolmanın sosu olmaz. Zaten tenceredeki salça ve dolmanın içi suya rengini ve tadını bırakır. Kuru nane kullanılmaz, tuz yerine limon tuzu yeğlenir, emin olmamakla birlikte kimyon kullanılmaz -kullananı görmedim de duymadım da.
|
Farklı bir usuludur belki. Yemek sitesinden alıntıdır. Tşkler bilgilendirme için. |
| |